OVER EN UIT IN DOESBURG……

Ja, u leest het goed: over en uit in Doesburg. En dat vergt tweeërlei uitleg!

Over mijn biljartavonturen hier heb ik eerder bericht. Uiterst slecht begonnen, 1 hoopgevende opleving. Nu, daar bleef het bij. Nu alweer drie, vier wedstrijden verder met uitsluitend verlies. Mijn niveau is bijzonder laag, de motivatie volledig zoek, de concentratie ook en het belangrijkste (spelplezier) is ook verdwenen. Oog-handcoördinatie is volledig zoek en kortom: ik doe maar wat!

Ik heb bestuur en teamleden geïnformeerd dat ik z.s.m. stop met wedstrijden spelen. Alles verliezen zonder enig verweer, zonder ook maar het idee te hebben een knappe partij te kunnen spelen, gaat mij te ver en is heel slecht voor het team. De reserves kunnen mijn plek invullen. Verder wil ik zolang ik nog in Doesburg ben arbitreren/schrijven bij de thuiswedstrijden en zo mijn “contract” uitdienen.

De oplettende lezer zal zolang ik nog in Doesburg ben zijn opgevallen. Inderdaad, Astrid en ik hebben besloten terug te gaan naar Haarlem e.o. Wij zijn in de slag voor een huurwoning daar en als dat lukt zijn wij binnen afzienbare tijd terug. De coronaperiode heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt aansluiting te vinden in de gemeenschap hier. Alles op slot, alles dicht, maanden in huis en geen interactie (zeker niet voor Astrid/ik biljart nog een beetje) en de steeds frequenter wordende ritjes terug naar Haarlem, dat alles breekt ons op. Jammer van het huis, jammer van het mooie Doesburg en de omgeving maar de zee, de duinen, het viswater en zeker ook de familie en vele vrienden en kennissen worden door ons node gemist. Foute inschatting? Misschien en ook Nee ! Toch niet. Overal leer je van, overal doe je ervaring in op en beslissingen als deze zijn niet makkelijk maar moeten soms gemaakt worden. En dat hebben we gedaan. Wij gaan terug naar Noord-Holland/Kennemerland en zijn momenteel bezig met een nieuw appartement in IJmuiden.

Afijn, lukt het dit te huren -en dat heeft veel voeten in de aarde- dan zijn wij met drie tot vier maanden terug. Gaat dit niet door, dan duurt het wat langer maar lukken gaat het op den duur.

Hartelijke groeten uit Doesburg (nog).

Succes en veel plezier aan en rond het biljart.

MdG

Externe Competitie

Onze WL Jan Spruijt vestigt uw aandacht op het feit dat de indelingen voor de externe competitie voor alle vijf teams vermeld staan op Biljartpoint.

Tevens wordt het hard gewerkt aan de maandoverzichten op de pagina: District/Jaaragenda. De maand september 2021 is al voltooid. Aan de kolom Stand is een hyperlink toegevoegd voor een directe verbinding met Biljartpoint. De kolom Uitslag zal zo up-to-date mogelijk worden bijgehouden.

De maanden oktober, november en december staan al ver in de steigers en worden spoedig op onze website gepubliceerd. De rest volgt daarna.

Sponsor van de week

Tijdens de Coronacrisis even géén  Sponsor van de Week, maar in plaats hiervan een compilatie van álle sponsoren.