Sponsor van week 35

.

Weekprogramma en recente resultaten

Klik hier voor een directe link naar de Jaaragenda.
               
      Week 39        
Maandag 23-9   Sportrust 1 - Club 70 Beekman HPL 6    
Dinsdag  24-9   Luto 2 - Club 70 Beekman HPL 5    
Woensdag 25-9   Sportrust 3 - Club 70 Beekman HPL 4    
Donderdag 26-9   B.S.M. 1 - Club 70 Beekman HPL 1    
      B.C. A.D.O. 3 - Club 70 Beekman HPL 3    
Vrijdag 27-9   Club 70 Beekman HPL 2 - B.C. A.D.O. 2    
      Club 70 Beekman HPL 3 - Onder Ons '67 Spec.Soft.    
               
      Week 38        
Woensdag 18-9   Telrooster   Libre 3e Klasse    
Vrijdag 20-9   Telrooster   Libre 3e Klasse    
               
      Week 37        
Woensdag  11-9   Club 70 Beekman HPL 6 - Het Koetshuys 1   36-27
Vrijdag 13-9   Club 70 Beekman HPL 1 - Bolwerk'81 5   33-34
  13-9   W.B.V. 6 - Club 70 Beekman HPL 2   45-14
  13-9   Club 70 Beekman HPL 4 - Club 70 Beekman HPL 5   29-37

Klachten over website

Er zijn de laatste tijd wat opmerkingen, zeg maar klachten, binnen gekomen over de zichtbaarheid van onze website. Niet op de PC, niet op de I-pad en vergelijkbare apparaten, maar op de schermpjes van de moderne mobiele telefoontjes. Al moet daar direct een specificatie aan worden toegevoegd: de kleine schermpjes. Want de wat duurdere toestellen hebben een groter scherm en zijn daardoor minder kwetsbaar op het gebied van de weergave.

Wat is het probleem? Op een aantal pagina’s wordt gewerkt met doorverwijzingen (links) naar een andere pagina of zelfs een andere website. Dat werkt uitstekend met een excel-bestand. Zo’n bestand bestaat uit horizontale rijen en verticale kolommen. De cellen van de uiterst rechtse kolommen zijn vaak niet zichtbaar op het scherm van ons gsm-toestel. Maak ik er een fotoweergave van dan kun je zoveel zoomen als je wilt, maar dan raak je de mogelijkheid op doorlinken kwijt. En dat willen we natuurlijk niet. Helemaal niet op de pagina District/Jaaragenda. Maar helaas verlies je bij de weergave van een excel-bestand de zoommogelijkheid. Daar kun je doorlinken naar de persoonlijke prestaties van onze leden (klik op de uitslag) en naar de Stand, alwaar je ook gemakkelijk de volgende wedstrijd van je team kunt vinden.

Als webmaster kan ik de uiterst linkse kolommen wat versmallen. Ma. i.p.v. Maandag, etc.

Maar ook als bezitter van een mobieltje zijn er verbeteringen aanwezig. Bekijk de site in de horizontale stand. Iedereen zal wel de rotatie mogelijkheid aangezet hebben. Indien niet: druk boven in het scherm en sleep de notificatiebalk naar beneden en klik het rotatie icoontje aan.

Ga vervolgens naar Instellingen - Display- Inzoomen op scherm - Zet op Min. Op mijn Samsung werkt het prima. Zoek bij andere merken naar vergelijkbare indelingen. Dat scheelt al aanzienlijk. Zo, nu mag ik aan het werk om ook de pagina Jaaragenda verder aan te passen.

Zijn er nog problemen of verbeteringen, laat het de Webmaster weten.