Nel Jansen

Wat een bijzondere, warme en inspirerende vrouw is van ons heen gegaan. Wij kennen Nel natuurlijk vooral door de feestjes en bijeenkomsten voor de vereniging waar ook de partners bij uitgenodigd waren.

Maar via vader Charles en zoon Pieter had de familie Jansen een eigen plek in onze club. Charles is erelid. Hij was (is) het langste lid vanaf de start van Club'70. Maar de familie Jansen was vooral belangrijk voor ons omdat Jan Willemse (oprichter van Club'70) de oom was van Charles en Nel. En jarenlang was ook Christel Willemse -als nicht- de vertegenwoordigster van de familie.

Als er iets te doen was op de club, was Nel altijd aanwezig. En dan bracht zij altijd de feestsfeer mee. Plagend en lachend daagde zij ons uit tot vrolijkheid en  mee feesten.

Wat kon zij vroeger genieten als aan het eind van de avond pakketjes werden uitgedeeld voor de feestdagen (rond de Kerst). Je kon Nel niet blijer maken dan met een portie paling. Zelf ben ik niet zo'n feestvarken, maar was Nel in de buurt dan moest je wel meedoen.  En liefst een beetje -opzichtig- vals spelen.

Dat wij als Club'70-ers door de jaren heen voor buitenstaanders zo'n goede sfeer uitstralen is zeker niet op de laatste plaats te danken aan de familie Jansen met Nel fier voorop.

Wij zullen Nel enorm missen. Wij vinden de troost bij elkaar. We wensen de familie en vooral Charles ook die troost en veel sterkte in de komende tijd.

Jan Larsen

Sponsor van de week