Sponsors van de hele zomer

Finale

De meteorologische zomer is nog maar nauwelijks begonnen of er is al een Districtsfinale van het seizoen 2018-2019 gepland waarvan de organisatie in handen is gelegd van Club '70 in ons Biljartcentrum 't Spaerne. Vrijdag 7 september (aanvang 19.30 uur), zaterdag 8 september (aanvang 12.00 uur) en zondag 9 september (aanvang 13.00 uur) wordt de Finale Driebanden Klein Tweede Klasse gespeeld. Deze data zullen t.z.t. ook opgenomen worden in de Jaaragenda op de pagina District van onze site. Noteer alvast deze dagen in uw agenda.

Vierde plaats

Het viel niet mee. We hebben het dan over de temperatuur, waarbij de Finale Klasse C2 in ons Biljartcentrum moest worden afgewerkt in het weekeinde van 26 mei 2018. De resultaten ook niet helemaal. Hoewel een vierde plaats van het gehele Gewest Noord-Holland mag er echt wel zijn. Volgend jaar mogelijk een plaatsje hoger voor Jim, Tom en Paul. Voor de resultaten ga naar Biljartpoint en dan via de volgende ingewikkelde route: Home/Competities KNBB en Collegabonden/KNBB Gewest West-Nederland/C2 Finale Afdeling Noord, of klik hier voor een directe link.

Zie voor de foto's (van Jos!) onze Fotosite, Album 43.

Lid van Verdienste

Tijdens de Ledenvergadering van donderdag 26 april 2018 is Wil Rosenhart benoemd tot Lid van Verdienste van Club'70. Een totale, maar blije verrassing zoals Wil dat zelf omschreef.

Op onze fotosite een paar opnamen van deze verheugende ceremonie. Album 41.