Biljartvereniging Club '70 en haar sponsoren

 

Onze biljartvereniging die in 2010 haar 40 jarig jubileum heeft gevierd, doet er alles aan om zo positief mogelijke uitstraling te bewerkstelligen, Hiervoor hebben we onder andere een zeer fraaie website die elke dag bijgewerkt wordt.

Onze vereniging heeft 6 teams die spelen van Beverwijk tot aan Oegstgeest dus zowel in Noord en Zuid Holland.

 

Aan sponsoren van onze biljartvereniging bieden wij de mogelijkheid om te adverteren op onze website (www.club70.nl) ook is eventuele kleding sponsoring in overleg mogelijk.

Bij het adverteren op onze website krijgt u uw bedrijfnaam op onze sponsorbalk en een grote advertentie op de pagina sponsors club 70. (320x230 pixels)

U kunt al adverteren vanaf slechts € 50,00 per jaar

 

Wat krijgt u er als sponsor voor terug: 

  • Onze grote dank namens de clubleden
  • Een gezellig sponsortoernooi waarbij u als bedrijf met een team van vier personen aantreedt tegen onze clubleden onder het genot van een hapje en drankje
  • Een wekelijks verslag van wat er in onze club gebeurd is of gaat gebeuren.

Van onze penningmeester ontvangt u aan het begin van het jaar een factuur onder vermelding advertentiekosten. Tenzij u dit uitdrukkelijk aangeeft, zal deze overeenkomst jaarlijks stilzwijgend worden verlengd.

Wilt u meer informatie of een sponsorcontract afsluiten kunt u contact opnemen met onze penningmeester Pieter Jansen bereikbaar onder telefoonnummer 023 - 534 05 12.